KADROMUZ

FATİH NURANOĞLU - MÜDÜR

09.12.1975 yılında Mersin’in Tarsus İlçesinde doğdu.1997 yılında Gazi Üniversitesi Gazi Eğitim Fakültesi Yabancı Diller Eğitiminden mezun oldu. Öğretmenlik hayatına Adana’nın Feke ilçesi Gedikli Köyü İlköğretim Okulunda başladı. Aynı Okulun Müdür Yardımcılığı ile Okul Müdür Vekilliği görevini 6 yıl devam ettirdi.2004 yılında asil olarak Adana’nın Seyhan İlçesi Gölbaşı İlköğretim Okuluna müdür olarak atanıp 6 yıl yöneticilik yaptı. Okul yöneticilerinin zorunlu rotasyonu nedeniyle 2010 yılında 4 yıl Seyhan Büyükdikili İlkokulu/Ortaokulu müdürü olarak görev yaptı.Daha sonra okul yöneticilerinin yeniden görevlendirilmesi ile 2014 yılında Sarıçam Boztepe İlkokulu müdürü olarak 4 yıl görev yaptı.

Eğitim öğretim alanında yaptığı başarılı çalışmalardan dolayı çeşitli tarihlerde Milli Eğitim Bakanlığı ve Kaymakamlıklarca aylıkla ödüllendirme, teşekkür belgesi ve başarı belgeleri ile ödüllendirildi. Ayrıca çeşitli kurs ve seminerlere katılım belge ve sertifikaları vardır.

 

Okul yöneticilerinin yeniden görevlendirilmesi ile 2019 yılında atandığı halen Çukurova Şambayadı Şehit İsmet Fatih Alagöz İlkokulu müdürü olarak görev yapmaktadır. Fatih NURANOĞLU evli olup, 2 çocuk babasıdır.